Garnaaltjes van Karpathos
Nestje met kip, aubergine en gerookte kaas
Garnalenzakje met zoete chilisaus
Gefrituurde mosselen met venkel en steranijs
dessert
vers gerookte tonijn
Raki met honing
Gegrilde Octopus
Zucchini-balls
Pita met gekruid gehakt en roomkaas
Hapje v/h huis
Kalamaris
Couscous
Tonijntartaar
Visfilet
Baby Kalamaris
Krokant brood met Garos
Khritaraki met Gamba’s in Ouzo
Huisgerookte zalm, rucola, aardappel in yoghurtdressing
Gazpacho (koude soep) met huisgerookte zalm en Griekse yoghurt
Octopus met humus en mandarijndressing
Salade van verse spinazie, rode biet, spekjes, champignons, sinaasappel vinaigrette
Feta uit de oven met tomaat en ui
Spareribs zonder bot op oosterse wijze gemarineerd met frietjes
Dessert
Dessert
Thais Dumplings
Lamsbout langzaam in de oven gegaard
Mosselen
Uitzicht op Damatriabeach
Capuccino met raki/honing
Gegrilde octopus
Heerlijke witte Griekse wijn
Alle decoraties zijn in het verleden aangespoeld in de baai.
Taco met verse tonijntartaar en wasibi
diverse paddenstoelen
soort kabeljauw met amandel en groene slasaus
voorgegaard varkenvlees uit de broodoven
Makarounes met black truffel
Smoked octupus with black fava
Smoked octupus with black fava
Smoked octupus with black fava
Zeebaars Ceviche met zoete aardappelpuree
Langzaam gegaard lamsvlees, daarna gegrild
Halva mousse met chocolade ganache, pistache en lemon sorbet
Imam met ossenstaart en Graviera schuim
super uitzicht op Damatria Beach
Corvina met tomaten concase, koriander en sushi azijn. Saus met saffraan en creme van zwarte knoflook
Tonijn
Taramas mousse met brood/inktvis inkt

Restaurant Poseidon in Afiartis tip

Wil je een keer exclusief eten ga dan naar restaurant “Poseidon” in Afiartis. Eigenaresse Angela Anna Papavasiliou heeft enkele jaren geleden meegedaan aan het Griekse tv-programma “Masterchef” en is daar als vierde geëindigd. De gerechten zijn stuk voor stuk kunstwerkjes en smaken verrukkelijk. Naast deze gerechten zijn ook de traditionele Griekse gerechten op de kaart te bestellen tegen redelijke prijzen. Het restaurant ligt verscholen in het groen en de Bougainvillea en heeft een mooi uitzicht op de Damatria-Beach. Het restaurant is te vinden wanneer je vanuit Pigadia naar het vliegveld rijdt over de kustweg. Na de laatste bocht vanaf de berg zie je rechts een bord met daarop Hotel Poseidon vermeld. Daar sla je linksaf, volg de weg en houd links aan. Geopend van 13.00-22.30 uur.
© 2000-2024 www.karpathos.nl
soort kabeljauw met amandel en groene slasaus
voorgegaard varkenvlees uit de broodoven
Smoked octupus with black fava
Zeebaars Ceviche met zoete aardappelpuree
Makarounes met black truffel
Imam met ossenstaart en Graviera schuim
Langzaam gegaard lamsvlees, daarna gegrild
Halva mousse met chocolade ganache, pistache en lemon sorbet
super uitzicht op Damatria Beach
Corvina met tomaten concase, koriander en sushi azijn. Saus met saffraan en creme van zwarte knoflook
Taramas mousse met brood/inktvis inkt
Tonijn
Wil je een keer exclusief eten ga dan naar restaurant “Poseidon” in Afiartis. Eigenaresse Angela Anna Papavasiliou heeft enkele jaren geleden meegedaan aan het Griekse tv- programma “Masterchef” en is daar als vierde geëindigd. De gerechten zijn stuk voor stuk kunstwerkjes en smaken verrukkelijk. Naast deze gerechten zijn ook de traditionele Griekse gerechten op de kaart te bestellen tegen redelijke prijzen. Het restaurant ligt verscholen in het groen en de Bougainvillea en heeft een mooi uitzicht op de Damatria-Beach. Het restaurant is te vinden wanneer je vanuit Pigadia naar het vliegveld rijdt over de kustweg. Na de laatste bocht vanaf de berg zie je rechts een bord met daarop Hotel Poseidon vermeld. Daar sla je linksaf, volg de weg en houd links aan. Geopend van 13.00-22.30 uur.

Restaurant Poseidon

in Afiartis tip

© 2000-2024 www.karpathos.nl
MENU MENU
MENU MENU